2167 ваксини срещу коронавирус са поставени през почивните дни  общинските

...
2167 ваксини срещу коронавирус са поставени през почивните дни  общинските
Коментари Харесай

2167 ваксини са поставени в зелените коридори в столицата през почивните дни |

2167 ваксини против ковид са сложени през почивните дни  общинските " зелени коридори " в столицата, оповестиха от пресслужбата на Столична община.

Направените имунизации в изнесените кабинети единствено през уикендите от края на май досега са 30 439. 

От през днешния ден имунизационните пунктове в комерсиалните центрове " Парадайс " и " България " ще бъдат отворени и в делничните дни. Желаещите да се имунизират ще могат да го създадат всеки работен ден, от 15.00 до 19.00 ч.

В делничните дни ваксини могат да се слагат на двете метростанции - " НДК " и на връзката сред " Орлов мост " и " Софийски университет " Св. Климент Охридски ". Работното време на пункта в метростанция " НДК " е от 8.00 до 14.00 ч. в понеделник, сряда и петък, и от 13.00 до 19.00 ч. във вторник и четвъртък. Пунктът в метростанцията при Софийския университет е с работно време от 14.00 до 19.00 ч. всеки ден.

Ваксинационни кабинети през седмицата има и в седем диагностично-консултативни центъра (ДКЦ) - ДКЦ 8, ДКЦ 11, ДКЦ 12, ДКЦ 13, ДКЦ 18, ДКЦ 20 и ДКЦ 24, припомниха от Столична община.

През тази седмица изнесен имунизационен кабинет ще продължава да работи и в Нов български университет, от 8.30 до 16.30 ч.

Продължава и самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на на Столична община  е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР